Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Etäsopeutumisvalmennus: Puhumalla parasta (kurssi 20)


Jos vanhemman sairaus tai vamma koskettaa perhettänne ja tuo haasteita arkeen, tämä verkkokurssi on juuri sinua ja perhettäsi varten.

Kurssin avulla opitte tunnistamaan perheellenne merkityksellisiä ja voimavaroja lisääviä asioita. Saatte tukea vuorovaikutukseen.

Verkkokurssilla tapaatte muita samankaltaisessa tilanteessa olevia perheitä ja pääsette jakamaan ajatuksia ja arjen toimivia keinoja.

Kurssien toteutus
Kurssi alkaa yhteisellä aloitustapaamisella, jonka jälkeen työskentely jatkuu kuudella ryhmätapaamisella verkossa. Ryhmätapaamisissa, verkkokeskusteluissa ja vertais-chatissa osallistujilla on mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden kanssa. Lisäksi jokaiseen tapaamiskertaan sisältyy tehtäviä, sekä materiaalia perheen omatoimiseen työskentelyyn. Verkkokurssilla pyritään huomioimaan kaikki perheenjäsenet ja käsittelemään perheen tilannetta kunkin omasta näkökulmasta.

Kurssin ohjaajat ovat kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Mukana on myös koulutettu kokemusasiantuntija. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssin aikana sovitaan 3 kk kuluttua verkossa toteutettava seurantatapaaminen.

Alkutapaaminen la 9.–su 10.11.2019 Kuopiossa. Muut tapaamiset verkossa keskiviikkoisin 13.11., 20.11., 27.11., 4.12., 11.12., 18.12.2019 klo 17–19.

Kurssi on osa Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanketta.

Linkki kurssin sivuille

https://etasope.fi/kurssit/puhumalla-parasta/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
verkkokurssi, alkutapaaminen Kuopiossa (Kylpylähotelli Kunnonpaikka/Hyvinvointi ja vapaa-ajan keskus).