Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Psorilinjan vertaisristeily pareille


Psorilinja järjestää toivotun parien vertaisristeilyn Tallinnaan yhteistyössä Helsingin seudun psoriasisyhdistyksen (Hepso) kanssa. Risteily on avoin kaikille pareille, jossa toinen tai molemmat sairastavat psoriasista.
Ohjelmassa on Psoriasis ja hyvinvointi -asiantuntijaluento, sekä tietoa psoriasisyhdistysten, Psorilinjan ja Psoriasisliiton palveluista. Lisäksi risteilyllä on mahdollisuus saada Psorilinjan sairaanhoitajan maksutonta psorineuvontaa, sekä tarvittaessa parisuhdekeskusteluapua aiheeseen perehtyneen ammattilaisen kanssa.

Linkki kurssin sivuille

https://psori.fi/tapahtumat/psorilinjan-vertaisristeily-pareille/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Risteilyn hinta on 79 euroa/henkilö. Hinta sisältää asiantuntijaluennon, ohjelmaa, 22h risteilyn Silja Europalla, ruokailut laivalla (buffet-päivällinen ja -aamiainen) sekä majoituksen B-luokan, 2 hengen hytissä. Paikkoja on varattu 10 parille, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Perjantai 4.9. 17.00 Kokoontuminen, Länsiterminaali 1, Kohtauspaikka, 2. krs 17.30 Kokoustila: Tervetuloa! Psorilinja ja Hepso esittäytyvät 18.00 Psoriasis ja hyvinvointi, luennoitsijana kliininen seksologi Tiina Vilponen, Sexpo 20.30 Päivällinen, Grande buffet Vapaata ohjelmaa Lauantai 5.9. 7–10 Meriaamiainen Grande buffet 8.00 Saapuminen Tallinnaan, mahdollisuus käydä maissa 12.30 Laiva lähtee Tallinnan satamasta Ohjausta ja neuvontaa ajanvarauksella (vapaaehtoinen) 16.00 Saapuminen Helsinkiin Tervetuloa mukaan!