Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Piristystä pimeyteen yhdessä, parikurssi. Tietoa keliakiasta ja sen ruokavaliohoidosta


Piristystä pimeyteen yhdessä-sopeutumisvalmennuskurssi Kylpylähotelli Rauhalahdessa Kuopiossa on pariskunnille, joista toisella tai molemmilla on keliakia. Kurssilla käsitellään keliakiaa sairautena ja sen ruokavaliohoidon periaatteita. Lisäksi lisätään gluteenittomien tuotteiden tuntemusta ja harjaannutaan gluteenittomassa leivonnassa. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja elinikäisen sairauden kanssa elämiseen ja pääset jakamaan kokemuksia toisten keliakiaa sairastavien ja heidän kumppaniensa kanssa.
Kurssille kannattaa hakeutua, jos haluat lisätietoa keliakiasta, koet haasteita gluteenittoman ruokavalion noudattamisessa ja haluat kuulla muiden keliaakikkojen ja puolisojen kokemuksia sekä jakaa omiasi.
Kussi on maksuton lukuun ottamatta 65 euron omavastuuta per henkilö koko kurssin ajalta. Kurssiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen) ja yöpyminen 2 hengen huoneessa mukavuuksin. Kelan matkaomavastuu on 25 euroa per suunta. Kelan matkakorvauksen saamiseksi vaaditaan lääkärin kirjoittama A-, B-, C- tai D-lausunto tai vapaamuotoinen lähete, josta ilmenee sopeutumisvalmennuskurssin tarpeellisuus. Todistus liitetään matkakorvaushakemukseen, eli sitä ei lähetetä Keliakialiittoon.
Kurssin ajalta voit tarvittaessa hakea ansionmenetyksen korvauksena Kelan kuntoutusrahaa (työssä käyvät), jossa on yksi omavastuupäivä.
Ilmoittautuminen
Kurssille haetaan sähköisellä hakemuksella kurssin verkkosivuilla. Tämä on nopein ja luotettavin tapa.
Halutessasi voit tilata paperisen hakulomakkeen Keliakialiitosta puhelimitse: (03) 2541 330 tai sähköpostilla: kuntoutus@keliakialiitto.fi. Paperinen lomake lähetetään osoitteella Keliakialiitto ry/ Kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere.

Kurssille valitaan 10 pariskuntaa. Hakuaika on 4.9.2020 asti.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/ajankohtaista/tapahtumat/piristysta-pimeyteen-yhdessa-parikurssi-kylpylahotelli-rauhalahdessa/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio. www.rauhalahti.fi