Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Piristystä pimeään yhdessä, parikurssi Härmän Kuntokeskuksessa


Piristystä pimeään yhdessä-sopeutumisvalmennuskurssi monipuolisessa ja virkistävässä Härmän Kuntokeskuksessa Ylihärmässä on pariskunnille, joista toisella tai molemmilla on keliakia. Kurssilla käsitellään keliakiaa sairautena ja sen ruokavaliohoidon periaatteita. Lisäksi lisätään gluteenittomien tuotteiden tuntemusta ja harjaannutaan gluteenittomassa leivonnassa. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja elinikäisen sairauden kanssa elämiseen ja pääset jakamaan kokemuksia toisten keliakiaa sairastavien ja heidän kumppaniensa kanssa.

Kurssille kannattaa hakeutua, jos haluat lisätietoa keliakiasta, koet haasteita gluteenittoman ruokavalion noudattamisessa ja haluat kuulla muiden keliaakikkojen ja puolisojen kokemuksia sekä jakaa omiasi.

Kussi on maksuton lukuun ottamatta 65 euron omavastuuta per henkilö koko kurssin ajalta. Kurssiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen) ja yöpyminen 2 hengen huoneessa mukavuuksin.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/tapahtumat/piristysta-pimeyteen-yhdessa-parikurssi-harman-kuntokeskuksessa/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Härmän Kuntokeskus, Vaasantie 22, Ylihärmä