Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Perhekurssi (alkaa 3.6.2024) /Diabetesliitto


Kun diabetes on tullut osaksi perheen arkea, niin mielessä on usein monenlaisia ajatuksia ja kysymyksiä niin vanhemmilla, lapsella kuin sisaruksilla. Miten tukea lapsen hyvää ja tasapainoista kehitystä? Miten käsitellä lapsen sairastamisen mukanaan tuomia asioita sisarusten, päivähoidon ja koulun kanssa? Miten toiset ovat samassa tilanteessa toimineet? Mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan?

Perhekurssin tavoitteena on tukea perheitä diabeteksen sovittamisessa omaan arkeen. Kurssilla on monipuolista ohjelmaa lapsille, sisaruksille, vanhemmille ja kaikille kurssilaisille yhdessä. Kurssilla ajatuksia ja mieltä askarruttavia kysymyksiä voi käsitellä sekä ammattilaisten että vertaisten kanssa. Eri asiantuntijoiden ohjaamissa keskusteluryhmissä on mahdollisuus jakaa kokemuksia, saada tietoa ja löytää keinoja, jotka kantavat arjessa. Kurssilta moni perhe on saanut voimavaroja arkeen.

Kurssitiimiin kuuluvat: lääkäri, diabeteshoitajat, ravitsemusterapeutti, psykologi sekä lasten ja nuorten ohjaajat.

Diabetesliiton järjestämille perhekursseille voi osallistua terveydenhuollon maksusitoumuksella.

Linkki kurssin sivuille

https://www.diabetes.fi/kurssit/diabeetikkolapset_-nuoret_perheet_ja_laheiset/lapsiperheille#d8dc67a6 Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Varalankatu 36 33240 TAMPERE Puh. 03 2631 111 info@varala.fi