Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Onko tässä pimeydessä valoa -verkkokurssi


"Perinteisillä kursseilla jään yleensä automaattisesti kuuntelijan rooliin. Siinä roolissa ei ole muuta vikaa kuin se, että useimmiten se on hyvin yksisuuntaista kommunikaatiota. Lisäksi elämänrytmini on sellainen, etten ole koskaan ollut parhaimmillani 8-16 -elämässä. Haluan tehdä asiat omaan tahtiini ja olla silti vuorovaikutuksessa muiden kanssa."

Tuntuuko siltä, että maailman ja sinun välissä on seinä? Sisällä myllertää, vaikka pinta on tyyni? Kaipaatko suoraa puhetta sitä, kun mieli ei jaksa? Et todellakaan ole ainoa!

Sinä olet juuri oikea henkilö hakemaan mukaan, jos olet ollut pitkään pois työelämästä ja koet mielenterveysongelmia. Voit asua missä päin maata tahansa, sillä tälle kurssille voit osallistua vaikka kotisohvalta käsin, eikä minnekään tarvitse lähteä. Silti pääset tapaamaan verkossa toisi ihmisiä ja vaihtamaan ajatuksia samaa kokeneiden kanssa. Kuulet muiden kokemuksia ja selviytymiskeinoja.
Aamulla, päivällä, illalla tai keskiyöllä - voit osallistua sinulle parhaiten sopivana aikana ja halutessasi pelkällä nimimerkillä.

Uusi jakso alkaa aina tiistaisin. Voit kuitenkin yhtä hyvin liittyä mukaan vasta torstaina tai toisena sopivana päivänä viikon aikana ja seurata kurssia ihan omaan tahtiisi. Aikaa tarvitset pari tuntia viikossa. Lisäksi tarvitset laitteen, jolla pääset nettiin ja nettiyhteyden.

Kurssia ja sen sisältöjä on ollut suunnittelemassa joukko kokemusasiantuntijoita eli ihmisiä, joilla on omaa kokemusta siitä, kun mieli ei jaksa.

Kurssijaksot:

3.9. Toivo - Se oli hirveää, mutta selvisin

10.9. Häpeä - Hävetti niin, että meinasin kuolla

17.9. Myötätunto - Rakastaa, ei rakasta, rakastaa...

24.9. Kehon ja mielen yhteys - Tiedän, että pitäisi...

1.10. Rohkeus - Lennä jo!

Keskustelu jatkuu vielä 7.10. saakka.

Kenelle? Mielenterveysongelmia kokeville, jotka ovat olleet pitkään pois työelämästä

Paikka: Ihan mikä paikka vaan sinulle parhaiten sopii, kunhan nettiyhteys toimii

Kellonajat: Sinä päätät!

Ohjaajat: Sanna Hyry ja Päivi Tonteri, Mielenterveyden keskusliitto ja vertaisohjaajat

Kurssille mahtuu: 20

Hae mukaan viimeistään: 27.8.

Ilmoitamme valinnoista: 29.8. mennessä

Linkki kurssin sivuille

www.mtkl.fi/tapahtumakalenteri Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Verkossa