Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Oma suunta -kurssin nuorelle ja nuorelle aikuiselle , joka on kokenut äkillisen tapaturman tai aivosairauden tai sairastunut narkolepsiaan


Kohderyhmä: tapaturmaisesti vammautuneille (esim. aivovamma, palovamma, selkäydinvamma), potilasvahingon kokeneille, narkolepsiaan sairastuneille aivoverenkierron häiriön, aivoverenvuodon tai aivokasvaimen jälkitiloista oireileville nuorille (16-29 vuotta) ja heidän läheisilleen.

Kurssin ajankohta: 1. jakso 18.08.2022-21.08.2022 (nuorelle ja läheiselle) ja 2. jakso 30.11.2022-04.12.2022 (nuorelle)

Oma suunta -kurssit koostuvat aloitusviikonlopusta, johon nuori osallistuu läheisen kanssa. Ensimmäisen ja toisen jakson välissä on verkostokäynti kotipaikkakunnalle, jossa yhteistyössä nuoren, läheisen, kuntoutus- ja hoitotahojen sekä muiden tarvittavien tahojen kanssa mietitään nuoren jatkosuunnitelmia. Toisella jaksolla nuori osallistuu itsenäisesti kurssille.

Kurssilla tapaa muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia nuoria. Kurssilla saa tietoa, ideoita ja ohjausta hyvän ja oman näköisen arjen suunnitteluun sekä oppii tunnistamaan omia vahvuuksia ja itselle tärkeitä asioita. Läheisen ymmärrys nuoren vahvuuksia ja tuen tarpeita kohtaa lisääntyy.

Linkki kurssin sivuille

https://tatury.fi/tukea/kurssit/kursseista/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Nuorisokeskus Piispala, Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski