Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Mitä peruskoulun jälkeen? -kurssi / yläkouluikäiselle nuorelle, joka on kokenut tapaturman tai äkillisen aivosairauden tai sairastunut narkolepsiaan


Kohderyhmä: tapaturmaisesti vammautuneille (esim. aivovamma, palovamma, selkäydinvamma), potilasvahingon kokeneille, narkolepsiaan sairastuneille aivoverenkierron häiriön, aivoverenvuodon tai aivokasvaimen jälkitiloista oireileville nuorille (16 - 29 vuotta) ja heidän läheisille.

Kurssin ajankohta: 1. jakso 03.11.2022 - 06.11.2022 (nuorelle ja vanhemmille) ja 2. jakso 07.02.2023 - 11.02.2023 (nuorelle).

Kurssin 1. jaksolle nuoret osallistuvat vanhemman tai molempien vanhempien kanssa yhdessä. Kurssin 2. jaksolle nuoret osallistuvat alkuun itsenäisesti ja vanhemmat tulevat mukaan kurssin viimeiselle vuorokaudelle. Kurssiin kuuluu verkostokäynti kotipaikkakunnalla, joka toteutetaan kurssijaksojen välissä. Verkostopalaveriin kutsutaan mukaan nuoren arjessa mukana olevat ammattilaiset.

Kurssilla tapaa muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia nuoria. Kurssilla saa tietoa, ideoita ja ohjausta hyvän ja oman näköisen elämän suunnitteluun sekä tehdään jatkosuunnitelma peruskoulun jälkeen. Läheisen ymmärrys nuoren vahvuuksia ja tuen tarpeita kohtaa lisääntyy.

Linkki kurssin sivuille

https://tatury.fi/kurssit/tartu-tulevaisuuteen-mita-peruskoulun-jalkeen-2022-kurssi/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Peurunka, Peurungantie 85, 41340 Laukaa