Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Miesten kurssi /Yli 40-vuotiaat kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset miehet


Kohderyhmä: Yli 40-vuotiaat kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset miehet.
Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö:
Tavoitteena on vahvistaa hyvinvointia toimimalla yhdessä vertaisryhmässä. Liikunta, lihaskunto, itsestä huolehtiminen, pukeutuminen ja ulkonäkö ovat tämän kurssin teemoja. Kurssilla pohditaan myös tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Kustannukset kurssilaisille:
Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta. Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044 491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisesti verkossa tai paperisella hakemuksella: Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Linkki kurssin sivuille

https://kuurosokeat.fi/tapahtumat/miesten-kurssi/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Paikka: Kiipula, Kiipulantie 507, 14200 Turenki