Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Etäsopeutumisvalmennus: Meidän perhe – missä mennään? (kurssi 18)


Tervetuloa verkkokurssille pohtimaan yhdessä samassa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa kouluikäisen lapsen sairauden tai vamman vaikutuksia perheenne arkeen ja tulevaisuuden suunnitteluun.

Kurssi on voimavarakeskeinen verkkokurssi, jossa pysähdytään tunnistamaan perheellenne merkityksellisiä asioita toiminnallisten menetelmien ja verkkotehtävien avulla.

Kurssin toteutus
Kurssi alkaa yhteisellä aloitustapaamisella, jonka jälkeen työskentely jatkuu kuudella ryhmätapaamisella verkossa. Ryhmätapaamisissa, verkkokeskusteluissa ja vertais-chatissa voi jokainen perheenjäsen jakaa kokemuksiaan muiden kanssa.

Kurssin aikana perheet saavat työkaluja vanhemmuuteen ja lapsen itsetunnon tukemiseen. Kurssitapaamiset rakentuvat teemojen ympärille. Teemoja ovat esimerkiksi lapsen itsetunnon kehittyminen ja tukeminen, lapsen temperamentti ja vanhempien temperamentit, turvallisuus ja sosiaaliset taidot. Jokaiseen tapaamiskertaan sisältyy tehtäviä ja materiaalia verkossa.

Kurssin ohjaajat ovat kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Mukana on myös koulutettu kokemusasiantuntija. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssin aikana sovitaan 3 kk kuluttua verkossa toteutettava seurantatapaaminen.

Alkutapaaminen la 28. – su 29.3.2020 Rovaniemellä (Santasport). Muut tapaamiset verkossa tiistaisin 7.4., 14.4., 21.4., 28.4., 5.5. ja 12.5.2020 klo 17 – 19.

Kurssi on osa Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanketta.

Linkki kurssin sivuille

https://etasope.fi/kurssit/meidan-perhe-missa-mennaan/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Verkkokurssi, alkutapaaminen Rovaniemellä (Santasport).