Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Luustokurssi verkossa (henkilöille, joilla todettu osteoporoosi/osteopenia)


Kurssi on tavoitteellinen ja maksuton kokonaisuus, joka sisältää lähitapaamisen tarjoiluineen kurssin alussa ja lopussa sekä 3 kuukauden mittaisen ohjatun verkkojakson ja sen aikana yhden etätapaamisen. Kurssilla saat eväitä pitkäaikaisen sairauden kanssa elämiseen sekä tietoa, tukea ja voimaa osteoporoosin omahoitoon.

Kurssilla käsitellään ravitsemuksen kokonaisuutta, kalsiumin, proteiinin ja D-vitamiinin saantia, liikuntaa, kaatumisen ehkäisyä sekä lepoa. Kurssilla painottuu tiedon soveltaminen omaan arkeen erilaisten harjoitusten ja keskustelun avulla. Lisäksi tarkastellaan omaa matkaa osteoporoosin kanssa ja siinä eteenpäin kantavia voimavaroja. Kurssilla yhdistyvät ammattilaisohjaus ja vertaistuki.

Linkki kurssin sivuille

https://luustoliitto.fi/tule-mukaan/kurssitoiminta/verkkokurssi/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Kursseille voi osallistua mistä päin tahansa Suomea. Kurssin alun ja lopun lähitapaamisten paikkakunta vaihtelee kursseittain. Mahdollisia matka- tai majoituskuluja ei osallistujille korvata. Huom! Seuraavan vuoden kurssit näkyvät alla olevalla sivulla yleensä aina edellisen vuoden lopulla. Muutoksia ja lisäyksiä kursseihin voi tulla pitkin vuotta, joten alla olevaa kurssisivua kannattaa seurata.