Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Luustokurssi verkkokurssi (osteoporoosi/osteopenia)


Verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on todettu osteoporoosi tai osteopenia. Kurssilla sinulla on mahdollisuus perehtyä sairauteesi tarkemmin ja vahvistaa luustoterveellisiä elintapoja omassa arjessasi. Kurssilta saat eväitä osteoporoosin tai osteopenian kanssa elämiseen sekä tietoa, tukea ja voimia omahoitoon.

Verkkokurssilla on aloitus- ja päätöstapaaminen (lähiosallistuminen) Kajaanissa sekä välitapaaminen (lähi- tai etäosallistuminen). Tapaamisten välillä ohjattu verkkojakso ja itsenäistä työskentelyä. Koko kurssiin sitoutumista edellytetään.

Kurssin teemoja käsitellään oman arjen näkökulmasta tehtävien ja pohdintojen avulla sekä muiden ryhmäläisten kanssa keskustellen. Kutakin teemaa käsitellään verkkojaksolla noin 1-2 viikkoa kerrallaan, joiden aikana voit itse päättää verkkotyöskentelyyn osallistumiseesi sopivimman ajankohdan.

Linkki kurssin sivuille

https://luustoliitto.fi/tule-mukaan/kurssitoiminta/verkkokurssi/kajaani/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Lähitapaamiset Kajaanissa (paikka tarkentuu myöhemmin), mutta välitapaamiseen on mahdollista osallistua myös etänä. Tapaamisten välillä työskentely tapahtuu ohjatusti verkossa.