Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Luustokurssi (henkilöille, joilla todettu osteoporoosi/osteopenia)


Kurssi on viiden lähitapaamisen tai kuuden etätapaamisen tavoitteellinen kokonaisuus. Kursseja järjestään myös ruotsiksi. Kurssilla saat eväitä pitkäaikaisen sairauden kanssa elämiseen sekä tietoa, tukea ja voimaa osteoporoosin omahoitoon.

Kurssilla käsitellään ravitsemuksen kokonaisuutta, kalsiumin, proteiinin ja D-vitamiinin saantia, liikuntaa, kaatumisen ehkäisyä sekä lepoa. Kurssilla painottuu tiedon soveltaminen omaan arkeen erilaisten harjoitusten ja keskustelun avulla. Lisäksi tarkastellaan omaa matkaa osteoporoosin kanssa ja siinä eteenpäin kantavia voimavaroja. Kurssilla yhdistyvät ammattilaisohjaus ja vertaistuki.

Linkki kurssin sivuille

https://luustoliitto.fi/tule-mukaan/kurssitoiminta/luustokurssi/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Kursseja järjestetään Helsingissä, Kangasalla ja Tampereella monissa eri Luustoliiton yhteistyötoimipaikoissa. Pääasiassa kurssit ovat lähitapaamisista muodostuvia kursseja, mutta kursseja on myös etänä. Lisäksi järjestetään ruotsinkielisiä kursseja. Pääasiasiassa kursseille voi osallistua kurssipaikkakunnalla asuvat henkilöt. Huom! Tiedot kursseista päivittyvät pitkin vuotta, joten alla olevaa kurssisivua kannattaa seurata.