Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Luontoa ja liikuntaa Toivon työpaja, Nuuksio


Lehtien väriloistoa ja havinaa. Siivilöityvä valo puiden oksien lomasta. Havun tuoksu. Puolukan kirpeys. Metsän hiljainen humina. Oksien rapse jalkojen alla. Syksyisen järven rauha.

Luonto tarjoaa kaikille aisteille kokemuksia, rauhoittumista ja rentoutumista. Pohditaan yhdessä suhdettamme luontoon ja luonnon hyvinvointivaikutuksia niin mielelle kuin keholle.
Koemme monenlaisia luontoelämyksiä. Teemme retkiä metsään ja pääpaino on luonnosta nauttimisessa ja sen aistimisessa. Emme kulje pitkiä, rasittavia matkoja, vaan mukaan voit helposti tulla, vaikka olisit tottumattomampikin liikkuja. Tulen tunnelmasta ja rätinästä nautimme nuotiolla.

Luontokokemusten lisäksi keskustelemme toivosta, toiveikkuudesta ja valon pilkahduksista, vahvuuksistamme, meille voimia tuovista asioista sekä tulevaisuudesta.

Paikka: Hotelli Nuuksio, Naruportintie 68, 02860 Kirkkonummi

Kurssipäivät: 7.10. / 9.10. / 11.10./ ja 29.10.2019

Kellonajat: 11.00 – 15.00

Ohjaajat: Terhi Kimmelma-Paajanen, Puh: 0405729119, Mielenterveyden keskusliitto ja vertaisohjaaja

Kenelle: Mielenterveyden ongelmia kokeville, jotka etsivät uusia näkökulmia arkeen ja ovat kiinnostuneita luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä luonnossa olemisesta ja ovat työelämästä poissa, esim. kuntoutustuella tai eläkkeellä

Muoto: Kurssille osallistutaan kotoa käsin.

Mukaan mahtuu: 14 henkilöä

Hae mukaan: 19.9. mennessä

Mistä tiedän, mahduinko mukaan? Valinnoista ilmoitetaan 23.9. mennessä.

Huom! Kurssi sisältää lounaan ja kahvit

Linkki kurssin sivuille

Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Hotelli Nuuksio, Naruportintie 68, 02860 Kirkkonummi