Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Luonto ja voimavarat


Luonto ja voimavarat -parikurssilla etsitään keinoja pitää itsestäsi ja parisuhteesta huolta. Haluatteko löytää iloa ja sisäistä kiireettömyyttä yhteiseen arkeen? Tasapainoinen mieli ja hyvä fyysinen kunto auttavat elämään pitkäaikaissairauden kanssa. Kurssilla opitaan tunnistamaan ja arvostamaan olemassa olevia voimavaroja ja mahdollisesti löytämään uusia, sekä ottamaan ne käyttöön.

Kurssin ohjelmaan sisältyy ammatillisesti ohjattuja ryhmäkeskusteluja, parityöskentelyä ja liikuntaa luonnon keskellä. Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen sekä heidän puolisoilleen. Osallistuaksesi kurssille, sinun tulisi pystyä toimimaan kurssilla omatoimisesti ja liikkumaan itsenäisesti luonnossa vähintään kolme kilometriä.

Kurssilla majoitutaan. Kurssin hinta on 12 €/vrk/hlö. Kelasta voit hakea matkakorvausta omavastuun (25 €/suunta) ylittävältä osalta halvimman matkustustavan mukaan, jos lääkäri on suositellut kurssia.

Linkki kurssin sivuille

https://kuntoutukseen.fi/luonto-ja-voimavarat-parikurssi-rovaniemi/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Rovaniemi, Santasport Lapin Urheiluopisto