Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Löydä voimavarasi -yksilökurssi oppimisalusta Oivalluksessa /avanne- ja vastaavasti leikatuille, inkontinenssipotilaille sekä läheisille


Osallistu voimaannuttavalle etäkurssillemme helposti kotoa käsin! Kurssilla saat näkökulmia tilanteesi jäsentelyyn ja työkaluja hyvinvointisi tukemiseen, vertaistukea unohtamatta.

Kurssin aikana keskitymme pohtimaan, tunnistamaan ja vahvistamaan kunkin omia voimavaroja. Etsimme myös uusia selviytymisen ja arjessa jaksamisen keinoja ja työkaluja.

Kurssi on suunnattu avanne- ja vastaavasti leikatuille, inkontinenssipotilaille sekä läheisille. Tälle kurssille voit osallistua läheisenä, vaikka omaisesi ei osallistuisi.

Huomioithan, että tällä kurssilla emme keskity avanteen hoitamiseen, vaan pyrimme tarjoamaan henkisiä voimavaroja ja työkaluja arkeen.

Kurssi kokoontuu kerran viikossa tiistai-iltaisin klo 18.00–19.30. Tapaamiskertojen päivämäärät ovat 3.10., 10.10., 17.10., 24.10. ja 31.10.

Kurssiin sisältyy itsenäistä työskentelyä tapaamisten välillä. Osallistuaksesi tarvitset älylaitteen, jossa on nettiyhteys, mikrofoni ja kamera.

Linkki kurssin sivuille

https://www.finnilco.fi/kurssit Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Verkkokurssi, Finnilcon omalla oppimisalustalla Oivalluksella ja tapaamiset Teamsin välityksellä.