Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Liikkeellä elämässä – tanssiliiketerapeuttinen kurssi


Kurssi on suunnattu syöpään sairastuneille, jotka haluavat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla omia ajatuksia ja kokemuksia. Tanssiliiketerapia on kehon, liikkeen ja keskustelun yhdistävä luova taideterapiamuoto, joka vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Se voi edistää mielialan kohentumista ja ystävällisempää suhtautumista omaan kehoon. Sen kautta voi löytyä uudenlainen suhde omaan liikkumiseen. Kurssilla pääsee käsittelemään ajatuksia ja tunteita keskustelun ja liikkeen avulla, oppii kuuntelemaan kehon viestejä sekä lepäämään ja rentoutumaan. Kurssi voi myös vahvistaa minäkuvaa syöpähoitojen muuttamassa kehossa.

Kurssi soveltuu sinulle, jos syöpään sairastumisesta tai diagnoosin saamisesta on kulunut vähintään 6–12 kk ja koet että jaksat käsitellä asiaa ja osallistua kaikille ryhmäkerroille. Liikkuminen kurssilla ei ole fyysisesti raskasta, mutta jokaisen tulee pystyä liikkumaan itsenäisesti, istuutumaan lattialle ja nousemaan ylös. Tanssiliiketerapia ei edellytä liikunnallisia tai tanssillisia taitoja ja se soveltuu kai-kenikäisille. Kurssin ohjaajana toimii koulutettu tanssiliiketerapeutti.

Maksuton kurssi kokoontuu tiistaisin 10 kertaa.

Linkki kurssin sivuille

https://www.pirkanmaansyopayhdistys.fi/sairastuneelle/kuntoutuskurssit/#liikkeella-elamassa-tanssiliiketerapeuttinen-kurssi Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Taideterapiatalo Artis, Pyynikintori 8 C 44, Tampere