Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Lasten perhekurssi, jatkokurssi, 16.11.-18.11.2018


Lapsen psoriasis herättää monia kysymyksiä hoidoista, harrastuksista ja tulevaisuudesta. Lasten kanssa käsitellään psoriasista erilaisilla menetelmillä. Viikonlopun aikana voi keskustella arjen tuomista haasteista ja tunteista sekä tutustua saman ikäisiin kavereihin.
Vanhemmat voivat jakaa vertaiskokemuksia ja pohtia yhdessä, miten löytää voimavaroja sekä saada uusia ajatuksia ja malleja siitä, miten voi tukea lapsen pärjäämistä pitkäaikaissairauden kanssa. Yhdessäolosta nautitaan rentouttavassa ympäristössä.

Kurssille haetaan hakemuslomakkeella, jonka voi tulostaa internetistä tai tilata Psoriasisliiton toimistosta tai aluetoimistoista. Palauta lomake määräpäivään mennessä osoitteella Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki. Kurssia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Matkakorvauksia voi hakea halutessaan Kelalta. Tällöin kurssilainen tarvitsee lääkäriltä suositus (kirjallinen A-, B-, C- tai D-lausunnolla oleva merkintä tai vapaamuotoinen suositus, josta ilmenee kurssin tarpeellisuus).

Kutsu kurssille lähetetään noin kahden viikon kuluttua hakuajan päättymisestä. Kutsun mukana lähetetään kurssiohjelma ja tietoa käytännön asioista.

Lisätietoja.: kuntoutussuunnittelija Satu Lahtinen, email: satu.lahtinen psori.fi

Linkki kurssin sivuille

www.psori.fi Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Ikaalisten Kylpylä, Ikaalinen