Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kesäpuron kohinaa!-nuori-vanhempi-kurssi 14-17-vuotiaille


Kurssi 14-17-vuotiaalle nuorelle ja vanhemmalle. Kurssille valitaan 10 nuorta ja 10 vanhempaa.
Varalan Urheiluopistolla Tampereella järjestettävällä kurssilla kuulet uusinta tietoa keliakiasta sairautena, gluteenittomasta ruokavaliosta sekä sopeutumisesta nuoren keliakiaan. Leivomme yhdessä myös gluteenittomia herkkuja. Luennoitsijoina lääkäri, ravitsemusterapeutti ja psykologi. Tule mukaan tapaamaan toisia keliakiaa sairastavia nuoria ja äitejä tai isiä!
Kurssi on maksuton lukuun ottamatta Keliakialiitolle tulevaa aikuisen 65€:n omavastuuosuutta. Nuorelta omavastuuosuutta ei peritä. Kurssilla on majoitus 2 hengen huoneissa mukavuuksin sekä täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala).
Ilmoittautuminen
Kurssille hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakemus kurssin verkkosivuilla. Tämä on helpoin, nopein ja luotettavin tapa.
Hakemuksen voi myös tilata Keliakialiitosta p. 03 254 1330, jolloin se postitetaan osoitteella Keliakialiitto ry/ Kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere.
Kurssin hakuaika on 6.4.2020 asti.
Lisätietoja: Kuntoutuksen asiantuntija Nanna Puntila, kuntoutus@keliakialiitto.fi tai 03 254 1323.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/ajankohtaista/tapahtumat/kesapuron-kohinaa-nuori-vanhempi-kurssi-14-17-vuotiaille-varalan-urheiluopistolla/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Varalan Urheiluopisto, Tampere. www.varala.fi