Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kesäkurssilla aikuisille lisätietoa keliakiasta


Kesäkurssi aikuisille -sopeutumisvalmennuskurssilla Ylihärmässä Härmän kuntokeskuksessa käsitellään keliakiaa sairautena ja sen ruokavaliohoidon periaatteita. Lisäksi lisätään gluteenittomien tuotteiden tuntemusta ja harjaannutaan gluteenittomassa leivonnassa. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja elinikäisen sairauden kanssa elämiseen ja pääset jakamaan kokemuksia toisten keliakiaa sairastavien kanssa virkistäytymistä unohtamatta.
Kurssille kannattaa hakeutua, jos haluat lisätietoa keliakiasta, koet haasteita gluteenittoman ruokavalion noudattamisessa ja haluat kuulla muiden keliaakikkojen kokemuksia sekä jakaa omiasi.
Kussi on maksuton lukuun ottamatta 65 euron omavastuuta koko kurssin ajalta. Kurssiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen) ja yöpyminen 2 hengen huoneessa mukavuuksin. Kelan matkaomavastuu on 25 euroa per suunta (2019). Kelan matkakorvauksen saamiseksi vaaditaan lääkärin kirjoittama A-, B-, C- tai D-lausunto tai vapaamuotoinen lähete, josta ilmenee sopeutumisvalmennuskurssin tarpeellisuus. Todistus liitetään matkakorvaushakemukseen, eli sitä ei lähetetä Keliakialiittoon.
Kurssin ajalta voit tarvittaessa hakea ansionmenetyksen korvauksena Kelan kuntoutusrahaa (työssä käyvät), jossa on yksi omavastuupäivä.
Ilmoittautuminen
Kurssille haetaan sähköisellä hakemuksella kurssin verkkosivuilla. Tämä on helpoin, nopein ja luotettavin tapa.
Voit myös tilata paperilomakkeen Keliakialiitosta p. (03) 2541 330. Paperinen lomake lähetetään osoitteella Keliakialiitto ry/ Kurssit, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere.
Kurssille valitaan 16 osallistujaa. Hakuaika on 3.4.2020 asti.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/ajankohtaista/tapahtumat/kesakurssi-aikuisille-harman-kuntokeskuksessa/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Härmän kuntokeskus, Ylihärmä. www.harmankuntokeskus.fi