Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Keliakialiiton sopeutumisvalmennuskurssit eri kohderyhmille


Keliakialiitto järjestää Stea:n rahoittamia sopeutumisvalmennuskursseja eri kohderyhmille ympäri Suomea. Kursseja on lapsille, nuorille, aikuisille, pareille, pitkään sairastaneille. Lisäksi on kaksoisdiagnoosikursseja, kuten keliakia ja syöpä ja keliakia ja kilpirauhasen sairaus yhteistyössä kulloinkin kyseessä olevan potilasjärjestön kanssa.

Kursseilla opitaan keliakiasta sairautena, gluteenittomasta ruokavaliosta ja leivotaan gluteenittomasti. Kurssin vetäjänä on Keliakialiiton kuntoutuksen asiantuntija ja luennoitsijoina lääkäri, ravitsemusterapeutti ja psykologi.

Kaikki kurssit hakuohjeineen ja lisätietoineen löytyvät Keliakialiiton verkkosivuilta: https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/sopeutumisvalmennuskurssit-ja-tuetut-lomat/

Lisätietoja kursseista saat sähköpostitse: kuntoutus@keliakialiitto.fi tai puhelimitse p. 03 254 1323.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/sopeutumisvalmennuskurssit-ja-tuetut-lomat/

Kurssipaikan tiedot
Kurssipaikat ovat eri puolilla Suomea. Vuonna 2020 kursseja järjestetään mm. Turussa, Oulussa, Laukaassa, Kuopiossa, Tampereella ja Ylihärmässä. Kursseja järjestetään Meri-Karinassa, Peurungassa, Rauhalahdessa, Härmän kuntokeskuksessa, Varalan Urheiluopistolla, Scandic kylpylä Siuntiossa. Lähes kaikilla kursseilla yövytään. Majoitus on jaetussa 2 hengen huoneessa mukavuuksin. Kursseilla on täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen).