Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Etäsopeutumisvalmennus: Harvinaisena joukossa (kurssi 14)


Onko sinulla harvinaissairaus? Haluaisitko vaihtaa ajatuksia muiden erilaisia harvinaisia sairauksia sairastavien kanssa? Tule mukaan Harvinaisena joukossa -kurssille. Kurssilla käsitellään arjessa toimimista, omia voimavaroja ja tulevaisuutta harvinaissairauden kanssa. Kurssilla hyödynnetään asiantuntijatietoa, vertaiskeskusteluja ja sähköisen alustan materiaaleja.

Kurssi on tarkoitettu harvinaissairautta sairastaville aikuisille, jotka haluavat vahvistaa omia voimavarojaan.

Kurssin toteutus
Kurssin aikana jokainen osallistuja tekee oman hyvinvoinnin suunnitelmansa, jonka lähtökohtana on oma elämäntilanne. Kurssitapaamiset rakentuvat teemojen ympärille. Teemoja ovat esimerkiksi oma tarinani, tietoa harvinaissairaudesta, arjessa toimiminen, voimavarat ja selviytymiskeinot, yhteiskunnan tukimuodot ja tulevaisuus. Jokaiseen tapaamiskertaan sisältyy tehtäviä ja materiaalia verkossa. Teemat ja niihin liittyvät tehtävät auttavat jäsentämään omaa tilannetta, tarpeita ja tavoitteita.

Ryhmätapaamisissa, verkkokeskusteluissa ja vertaischatissa osallistujilla on mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden kanssa. Lisäksi kurssiin sisältyy kahdenkeskisiä verkkotapaamisia ohjaajan kanssa. Verkossa työskentelyyn saat hyvät ohjeet ja tarvittaessa henkilökohtaisen opastuksen.
Kurssin ohjaajina on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Mukana on myös koulutettu kokemusasiantuntija.

Alkutapaaminen pe 24.- la 25.1.2020 Tampereella (Scandic Rosendahl). Muut tapaamiset verkossa torstaisin 30.1., 6.2., 13.2., 20.2., 27.2. ja 5.3. klo 17 – 19.

Kurssi on osa Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanketta.

Linkki kurssin sivuille

https://etasope.fi/kurssit/harvinaisena-joukossa/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Verkkokurssi, alkutapaaminen Tampereella (Scandic Rosendahl).