Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Gluteenittomuus arjessa, viikonloppukurssi gluteenitonta ruokavaliota noudattaville


Gluteenittomuus arjessa-viikonloppukurssilla viehättävässä ja tunnelmallisessa Backbyn kartanossa käsitellään gluteenittoman ruokavaliohoidon periaatteita arjessa ja juhlassa. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja tarkan ruokavalion kanssa elämiseen ja pääset jakamaan kokemuksia toisten gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien kanssa virkistäytymistä unohtamatta.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti heille, joilla ei ole keliakiadiagnoosia.

Kurssille kannattaa hakeutua, jos koet haasteita gluteenittoman ruokavalion noudattamisessa ja haluat kuulla muiden gluteenitonta tarvitsevien kokemuksia sekä jakaa omiasi. Tieto- ja vertaistukipitoinen kurssi on myös mukava irtiotto arjesta!

Kussi on maksuton lukuun ottamatta 45 euron omavastuuta koko kurssin ajalta. Kurssiin sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala) ja yöpyminen 1 tai 2 hengen huoneessa mukavuuksin. Huonetyyppi riippuu koronatilanteesta marraskuussa. Yhden hengen huoneen voi joka tapauksessa varata, vaikka koronatilanne sallisi 2 hengen huoneessa kurssitoverin kanssa majoittumisen. Tällöin 1 hh-lisä tulee itselle maksettavaksi.

Linkki kurssin sivuille

https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/tule-mukaan/tapahtumat/gluteenittomuus-arjessa-viikonloppukurssi-gluteenitonta-noudattaville/ Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Backbyn kartano, Bodomintie 37, Espoo