Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Erosta eheäksi® -kurssi


Erosta eheäksi® -kurssilla eroa käsitellään yhdessä vertaisten kanssa kokeneen ammattilaisen ohjauksessa.
Kurssi on tarkoitettu yli 50-vuotiaille, vähintään puoli vuotta- ja pääsääntöisesti korkeintaan kolme vuotta aiemmin eronneille henkilöille. Sopeutumista tukevalle kurssille hakeminen ei edellytä Eläkeliiton yhdistyksen jäsenyyttä.
Erosta eheäksi -kurssin tavoitteena on uusien näkökulmien saaminen muuttuneeseen elämäntilanteeseen ja oman identiteetin uudelleen rakentaminen. Tarkoituksena on löytää oma, uusi elämänpolku. Kurssilla pääpaino on tulevaisuudessa. Tavoitteena on sekä jäsentää omaa elämäntilannetta että saada työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen.
Osallistujat: Kurssille valitaan 14 osallistujaa hakemuslomakkeiden perusteella.
Hakeminen: Hakuaikaa jatkettu 11.2.2022 saakka. Kurssi on maksuton, mutta matkakulut maksetaan itse. Kurssiin kuuluu ruokailut (puolihoito) ja majoitus kahden hengen huoneessa, yhden hengen huoneen voi saada maksamalla erotuksen kahden hengen huoneen hintaan. Valinnoista ilmoitetaan kaikille viimeistään noin kuusi viikkoa ennen kurssia. 
Osallistujavalinnoissa noudatetaan Valtioneuvoston asetusta valtionavustuksista yleishyödyllisille yhteisöille ja säätiöille terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen, 14 §
Lisätietoja p.040 7257 561

Linkki kurssin sivuille

https://www.elakeliitto.fi/tapahtumat/erosta-eheaksir-kurssi-maaliskuu-salo Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Lehmirannan viihtyisä lomakeskus-kylpylä sijaitsee Varsinais-Suomessa, Salon kaupungin tuntumassa. Lehmirannan lomakeskuksessa järjestetään eläkeläisille ja ikäihmisille suunnattuja ohjelmallisia teemalomia, kursseja ja koulutuksia sekä tapahtumia. Lehmirannassa on viihtyisät tilat yritysten ja ryhmien kokouskäyttöön, sekä virkistys- ja tykypäiviin. Lehmirannasta löytyy palveluja sekä ryhmille että omaan tahtiin matkaaville. Lomakeskus on Eläkeliitto ry:n omistama, mutta palvelumme ovat avoimia kaikille ikään ja järjestötaustaan katsomatta. Lehmiranta on kuitenkin suunniteltu niin tilojen kuin toimintojen osalta nimenomaan eläkeikäisten ja ikäihmisten toiveita ja tarpeita varten. Kahden hengen huoneet ovat valoisia ja huoneissa on televisio, viileäkaappi, puhelin sekä osassa huoneista järvinäköala ja parveke.