Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Erosta eheäksi -kurssi yli 50-vuotiaille (alkaa 30.10.2023)


Kurssi on tarkoitettu yli 50-vuotiaille, vähintään puoli vuotta- ja pääsääntöisesti korkeintaan kolme vuotta aiemmin eronneille henkilöille. Sopeutumista tukevalle kurssille hakeminen ei edellytä Eläkeliiton yhdistyksen jäsenyyttä.

Erosta eheäksi -kurssin tavoitteena on uusien näkökulmien saaminen muuttuneeseen elämäntilanteeseen ja oman identiteetin uudelleen rakentaminen. Tarkoituksena on löytää oma, uusi elämänpolku. Kurssilla pääpaino on tulevaisuudessa. Tavoitteena on sekä jäsentää omaa elämäntilannetta että saada työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen.

Osallistujat: Kurssille valitaan 14 osallistujaa hakemuslomakkeiden perusteella.

Ohjaaja: Terhi Vedenkivi

Hakeminen: 24.9. mennessä

Kurssi on maksuton, mutta matkakulut maksetaan itse. Kurssiin kuuluu ruokailut (puolihoito) ja majoitus kahden hengen huoneessa, yhden hengen huoneen voi saada maksamalla erotuksen kahden hengen huoneen hintaan. Valinnoista ilmoitetaan kaikille viimeistään noin kuukausi ennen kurssia.

Osallistujavalinnoissa noudatetaan Valtioneuvoston asetusta valtionavustuksista yleishyödyllisille yhteisöille ja säätiöille terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen, 14 §

Linkki kurssin sivuille

https://www.elakeliitto.fi/tapahtumat/erosta-eheaksir-kurssi-loka-marraskuu-tampere?delta=0 Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Tampere (tarkempi paikka vielä auki)