Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Erosta eheäksi® -kurssi


Erosta eheäksi® -kurssilla eroa käsitellään yhdessä vertaisten kanssa kokeneen ammattilaisen ohjauksessa.
Kurssi on tarkoitettu yli 50-vuotiaille, vähintään puoli vuotta- ja pääsääntöisesti korkeintaan kolme vuotta aiemmin eronneille henkilöille. Sopeutumista tukevalle kurssille hakeminen ei edellytä Eläkeliiton yhdistyksen jäsenyyttä.
Erosta eheäksi -kurssin tavoitteena on uusien näkökulmien saaminen muuttuneeseen elämäntilanteeseen ja oman identiteetin uudelleen rakentaminen. Tarkoituksena on löytää oma, uusi elämänpolku. Kurssilla pääpaino on tulevaisuudessa. Tavoitteena on sekä jäsentää omaa elämäntilannetta että saada työkaluja omien tavoitteiden saavuttamiseen.
Osallistujat: Kurssille valitaan 14 osallistujaa hakemuslomakkeiden perusteella.
Hakeminen: 27.8.2022 mennessä. Kurssi on maksuton, mutta matkakulut maksetaan itse. Kurssiin kuuluu ruokailut (puolihoito) ja majoitus kahden hengen huoneessa, yhden hengen huoneen voi saada maksamalla erotuksen kahden hengen huoneen hintaan. Valinnoista ilmoitetaan kaikille viimeistään noin kuusi viikkoa ennen kurssia. 
Osallistujavalinnoissa noudatetaan Valtioneuvoston asetusta valtionavustuksista yleishyödyllisille yhteisöille ja säätiöille terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen, 14 §
Lisätietoja p.040 7257 561

Linkki kurssin sivuille

https://www.elakeliitto.fi/tapahtumat/erosta-eheaksir-kurssi-marraskuu-kajaani Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Hotelli Kajaani Kajaanin oma nimikkohotelli palvelee työ- ja vapaa-ajan matkustajia rauhoittavien luontomaisemien äärellä. Hotellin ympärillä avautuvat vedet ja vehreys, ja kaikki kaupungin palvelut ovat silti kävelymatkan päässä. Joustavana perhehotellina olemme avoimia asiakkaiden toiveille. Olemme huolehtineet, että pysäköintitilaa löytyy vauhdikkaimpinakin sesonkeina. Majoituspalvelujen lisäksi vierailuasi virittävät hotellin oma sauna, monipuolinen kauneus- ja hyvinvointipalvelujen tarjonta sekä pubihenkinen menu ja aulabaari vastaanoton yhteydessä. Lisäksi voit kysyä tilausravintolan palveluja ja rantasauna Eliasta illanviettoihin sekä varata kokoustilojamme tärkeitä tilaisuuksiasi varten.