Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Aurinkopainotteinen sopeutumisvalmennuskurssi


Kurssi on kolmeosainen. Alkujakso Hotelli Krapin Onnelassa, Tuusulassa ti 27.10.2020. Alkujakso alkaa klo 9. Kurssin pääjakso Hotel Sun Connect Mirador del Atlantico, Amadores Gran Canaria 28.10.-11.11.2020. Paluu kurssilta Suomeen n. klo 22. Kurssin jälkijakso Hotelli Krapin Onnelassa, Tuusulassa pe-la 29.-30.1.2021.

Hakuaika kurssille päättyy 21.8.2020.

Kurssille valituille ilmoitetaan kirjeellä valinnasta kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Niille, joita ei ole valittu kursseille ei tule erillistä ilmoitusta, vaan hakemus siirtyy seuraavaan valinta-ajankohtaan. Aurinkopainotteinen sopeutumisvalmennus tarjoaa tietoa ja vinkkejä sairauden hoitoon, mahdollisuuden tavata toisia samaa sairautta sairastavia sekä tilaisuuden liikkumiseen ja rentoutumiseen. Kahden viikon pääjakso mahdollistaa irrottautumisen arjen kiireistä ja antaa eväitä toimia itse oman sairauden asiantuntijana. Kursseille voivat hakea 18-vuotta täyttäneet, iho- ja nivelpsoriasista sairastavat, joilla psoriasis oireilee.

Kurssin ohjelmaa ohjaavat terveydenhuollon ammattilaiset. Ohjelma on ryhmämuotoista ja se sisältää luentoja sekä keskustelu-, rentoutus- ja liikuntaryhmiä. Omahoito, itsenäinen sairauden kanssa selviytyminen ja arjenhallinta ovat keskeisiä teemoja keskusteluissa sekä yksilöllisessä hoidonohjauksessa.

Linkki kurssin sivuille

https://psori.fi/tapahtumat/aurinkopainotteinen-sopeutumisvalmennuskurssi-6-2020 Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Alkujakso Hotelli Krapin Onnelassa, Tuusulassa. Kurssin pääjakso Hotel Sun Connect Mirador del Atlantico, Amadores Gran Canaria. Kurssin jälkijakso Hotelli Krapin Onnelassa, Tuusulassa