Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Aurinkopainotteinen sopeutumisvalmennuskurssi psoriasista sairastaville


Aurinkopainotteinen sopeutumisvalmennuskurssi on kolmiosainen kurssi, jossa on 1vrk alkujakso, kahden viikon mittainen pääjakso psoriasisksen hoitoon otollisessa ilmastossaja viikonlopun mittainen jälkijakso.

Aurinkopainotteinen sopeutumisvalmennus tarjoaa tietoa ja vinkkejä sairauden hoitoon, mahdollisuuden tavata toisia samaa sairautta sairastavia sekä tilaisuuden liikkumiseen ja rentoutumiseen. Kahden viikon pääjakso mahdollistaa irrottautumisen arjen kiireistä ja antaa eväitä toimia itse oman sairauden asiantuntijana. Kursseille voivat hakea yli 18-vuotiaat iho- ja nivelpsoriasista sairastavat, joilla psoriasis oireilee.

Kurssin ohjelmaa ohjaavat terveydenhuollon ammattilaiset. Ohjelma on ryhmämuotoista ja se sisältää luentoja sekä keskustelu-, rentoutus- ja liikuntaryhmiä. Omahoito, itsenäinen sairauden kanssa selviytyminen ja arjenhallinta ovat keskeisiä teemoja keskusteluissa sekä yksilöllisessä hoidonohjauksessa.

Linkki kurssin sivuille

www.psori.fi/tapahtumat/aurinkopainotteinen-sopeutumisvalmennuskurssi Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Alkujakso Airport hotel Pilotti, Vantaa. Alkujakso alkaa klo 9.00
Kurssin pääjakso Hotel Sun Connect Mirador del Atlantico, Amadores Gran Canaria 24.10–7.11.2018. Paluu kurssilta Suomeen n. klo 23.
Kurssin jälkijakso Espoossa, hyvinvointikartano Kaisankodissa 11.–13.1.2019. Kurssi alkaa n. klo 12.