Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Atooppinen ihottuma


Verkkokurssi on tarkoitettu aikuisille, joilla on atooppinen ihottuma.

Kurssi on ammatillisesti ohjattua ryhmätoimintaa verkossa. Kurssilla pääset vaihtamaan kokemuksia muiden atooppista ihottumaa sairastavien kanssa, saat ammattilaisilta ohjausta ja neuvoja sairauden kanssa elämiseen.

Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä, viikossa noin kaksi tuntia. Kurssin tehtäviä voi tehdä omaan tahtiin kurssiviikkojen aikana. Neljän viikon verkkokurssilla saat tietoa atooppisesta ihottumasta ja sen hoidosta sekä pääset vaihtamaan kokemuksia muiden atoopikkojen kanssa. Muita käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa stressi, rentoutuminen, kutina ja erilaiset tukimuodot.

Verkkokurssille valitaan hakijoiden joukosta n. 25 kurssilaista. Verkkokurssi toteutetaan Allergia-, Iho- ja Astmaliiton verkkokurssialustalla. Osallistumista varten tarvitset verkkoyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Liittymistiedot kurssille lähetetään sähköpostitse. Kurssi on osallistujille maksuton.

Linkki kurssin sivuille

https://kilta.allergia.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=4019 Huom. Haku päättynyt

Kurssipaikan tiedot
Verkkokurssi