Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Tule tekemään opinnäytetyösi yhdessä kuntoutuksen ammattilaisten kanssa

Kuntoutussäätiön Kuntoutuksen Akatemia tarjoaa gradun, opinnäytetyön ja väitöskirjan tekijöille mahdollisuuden tehdä työtään yhdessä kuntoutuksen ammattilaisten kanssa. Kuntoutuksen Akatemia tarjoaa työskentelytilat, opastusta työn tekemisessä ja erinomaisen mahdollisuuden nähdä millaista työ on Kuntoutussäätiön kaltaisessa käytännönläheisessä tutkimuslaitoksessa.

Akatemiaan valitut ovat osa Kuntoutussäätiön Living Lab-yhteisöä ja hakijan työn tuleekin olla teemallisesti linjassa Kuntoutussäätiön strategian kanssa. Opinnäytetyösi aihe voi liittyä esimerkiksi asiakaskokemukseen, työhön kuntoutuksen vaikuttavuuteen, ajasta ja paikasta riippumattomaan kuntoutukseen, osallisuuteen, oppimisvaikeuksiin tai kuntoutuksen tulevaisuuteen.

 

Kuntoutuksen Akatemia voi auttaa oman työn fokuksen tarkentamisessa niin, että se vastaisi mahdollisimman hyvin kuntoutus- ja työhyvinvointialan tutkimuksen todellisia tarpeita. Kuntoutuksen Akatemian puitteissa pääset myös verkostoitumaan muiden alan ihmisten ja toimijoiden kanssa. Kuntoutuksen Akatemia tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden:

  • Kirkastaa omaa visiota siitä kuinka edetä työn kanssa
  • Päästä oppimaan alan parhailta tutkijoilta
  • Verkostoitua kuntoutusalan ammattilaisten kanssa
  • Kuntoutussäätiö myöntää valmistuneille stipendin

Paikkoja on tarjolla rajoitetusti joten älä jää epäröimään vaan lähetä avoin hakemuksesi ja alustava tutkimussuunnitelmasi Kuntoutussäätiölle.

 

Lisätietoja ja ohjeet hakemiseen Kuntoutuksen Akatemian sivuilta

 


Sisältö päivitetty 20.12.2017

Kommentoi artikkelia