Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Vaikutusketjusta konkretiaan -etäkoulutus 27.4.2022

27.04.2022


Tervetuloa jakamaan ajatuksia ja oppimaan STEA:n vaikutusketjusta. Koulutuksen jälkeen osaat määritellä entistä paremmin tavoitteita, tuloksia ja mittareita erilaiselle toiminnalle. Lisäksi käymme läpi erilaisia tapoja kerätä ja analysoida arviointitietoa suhteessa tavoitteisiin ja mittareihin. Saat koulutuksesta mukaasi paljon käytännön vinkkejä, joilla parannat järjestösi toiminnan arviointia ja tuloksellisuutta.

Lue tarkempi ohjelmasisältö (PDF) tästä.

Milloin: Keskiviikkona 27.4.2022 klo: 8.45–12

Missä: Etänä, Microsotf Teams -sovelluksella.

Kohderyhmä: Järjestöissä ja yhdistyksissä työskentelevät ja toimivat henkilöt. Sopii esimerkiksi STEA:n Ak-, C- tai yleisavustusta saaville tahoille.

Tekniset ohjeet edellytykset/osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa Teams-linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 22.4.2022.
Koulutukseen mahtuu 25 henkilöä.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat Kuntoutussäätiön asiantuntijat, joilla on laaja kokemus arviointityöstä sekä STEA-avustetun toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta.

Hinta: 160 € (Alv. 0 %)

Lisätietoa: Tutkija Tuuli Vilhunen tuuli.vilhunen@kuntoutussaatio.fi p. 044 781 3101 tai erityisasiantuntija Henna Harju henna.harju@kuntoutussaatio.fi p. 044–7813151

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 15.11.2021