Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Työpaikkojen työkykyjohtamisen käytännöt

19.09.2013 - 20.09.2013 | Helsinki, Kuntoutussäätiö


Hyvinvoivassa työpaikassa tunnettaan henkilöstön terveyden ja työkyvyn tila sekä osataan varautua ennalta näihin liittyviin riskeihin. Parhaimmillaan työkykyjohtaminen on työnantajan, työntekijän ja työterveyshuollon välistä tiivistä ja suunnitelmallista yhteistyötä. Kun työntekijää uhkaa työkyvyttömyys, työnantaja osallistuu selvittämään työssä jatkamisen mahdollisuuksia.

Kuntoutussäätiön koulutus antaa käsityksen työkykyjohtamisesta ja työkykyjohtamisen perusteista, joita hyödyntämällä on mahdollista laatia omalle työpaikalle työhyvinvointimalli. Kaksipäiväinen koulutus sisältää etukäteen oman työpaikan lyhyen kartoituksen. Välitehtävänä luonnostellaan työhyvinvoinnin malli omalle työpaikalle.

Kohderyhmä: työpaikan työhyvinvoinnista vastaavat henkilöt, kuten esimiehet, väliesimiehet, henkilöstöhallinnon työntekijät, työsuojelupäälliköt ja –valtuutetut, työterveyshuollon ammattilaiset ja yhteyshenkilöt.

Vetäjä: johtava projektipäällikkö, FL Pirkko Mäkelä-Pusa ja kehittämis- ja arviointipäällikkö TtM Pauliina Juntunen, Kuntoutussäätiö

Aika: torstai 19.9. ja tiistai 15.10. klo 09.00-16.00
Paikka: Kuntoutussäätiö, Pakarituvantie 4, Helsinki
Hinta: 300€, sis. kurssimateriaalin ja ruokailun

Lue lisää:

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016