Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

TERVE-SOS 2011

18.05.2011 - 20.05.2011 | Dipoli, Espoo


TERVE-SOS 2011 -tapahtuman määränpäänä on Espoo 18.–19. toukokuuta. Jo 22. kertaa järjestettävä koulutus- ja messutapahtuma kerää sosiaali- ja terveysalan väen yhteen. Tapahtuman teemana on ajankohtaisesti ”Palvelua verkossa – turvaverkko palvelussa”.

Tapahtumassa pohditaan muun muassa: Miten palveluiden sähköistyminen vaikuttaa ammattilaisen työhön? Miten sähköinen asiointi tehdään kansalaisille mahdollisimman sujuvaksi ja miten tarjotaan palvelut unohtamatta verkkomaailman ulkopuolelle jääviä? Entä onko ammattilaisilla mitään jakoa sosiaalisessa mediassa, vai vallitsevatko siellä vallan toisenlaiset lait?

Kuntanäkökulmasta lisää vaikuttavuutta
Uutuutena tapahtumassa on mukana Terve Kunta –päivät, joka kutsuu mukaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyön tekijöitä yli hallintokuntarajojen.Tarkemmat ohjelmatiedot ja koulutustapahtuman ilmoittautumislomake ovat verkkosivuilla www.thl.fi/tervesos.

TERVE-SOS-palkinto nostaa hyvän työn kunniaan
Perinteisesti TERVE-SOSsissa on palkittu ansioituneita hankkeita TERVE-SOS-palkinnolla, niin myös tänä vuonna. Palkittavia hankkeita voi ehdottaa maaliskuun 15. päivään asti TERVE-SOS-verkkosivuilla. Sivuilta löytyvät myös tarkemmat hakuohjeet.

Lisätietoja:

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016