Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Sopeutumisvalmennusseminaari (Casino Helsinki, Mikonkatu 19)

20.11.2014 - 21.11.2014


Seminaarissa käsitellään suomalaisen sopeutumisvalmennuksen nykytilaa ja tulevaisuutta. Puhujina on tiedemaailman, politiikan ja järjestöjen edustajia. Seminaari on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille.

Seminaarissa julkaistaan kirja sopeutumisvalmennuksesta. Kirjassa tullaan muun muassa esittelemään ensimmäistä kertaa sopeutumisvalmennuksen määritelmä. Lisäksi kirjassa kuvataan sopeutumisvalmennuksen alkutaipaletta, kehitystä ja tulevaisuudennäkymiä, käytänteitä ja sopeutumisvalmennusprosesseja sekä sopeutumisvalmennuksen keskeisiä elementtejä. Kirjan artikkelien kirjoittajina on tutkijoita, sopeutumisvalmennuksen kehittäjiä ja järjestäjiä sekä toteuttajia eri järjestöistä.

Kirja toteutetaan Raha-automaattiyhdistyksen projektina, ja se tulee jakeluun osana Raha-automaattiyhdistyksen julkaisusarjaa. Myös Kela osallistuu kirjan rahoitukseen.

Seminaarin osallistumismaksu on 30 €, joka sisältää ohjelman, iltapäiväkahvin ja sämpylän sekä juhlamaljan. Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa kesän jälkeen.

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016