Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja – valmentaja 70 op 2014-2016

15.08.2014 - 16.08.2014 | Oulun yliopisto


Ratkaisukeskeinen työnohjaaja – valmentaja 70 op 2014 – 2016

Toteutusajankohta: syksy 2014 – syksy 2016
Toteutuspaikka: Oulu ja lähiympäristö
Osallistujamäärä: n. 20

Yhteishenkilö: Barbel Fink
barbel.fink[at]oulu.fi
p. 0294 487302, 040 5519250

Koulutusohjelman tavoitteena on antaa osallistujille valmiuksia ja välineitä toimia erilaisissa yksilöä ja työyhteisöä tukevissa rooleissa organisaatiossa – työnohjaajana, valmentajana ja kehittäjänä – ratkaisukeskeistä lähestymistapaa hyödyntäen.

Ratkaisukeskeinen työskentely on tulevaisuussuuntautunut lähestymistapa, jossa keskitytään ratkaisun rakentamiseen asiakkaiden kanssa heidän toiveita ja voimavaroja hyödyntäen. Ratkaisukeskeinen työskentely on yksi nopeimmin kasvavia trendejä kehittämisen kentällä maailmanlaajuisesti. Se soveltuu erinomaisesti työelämän tarpeisiin sen myönteisyyden, tavoitteellisuuden ja pragmaattisuuden ansiosta.

Koulutusohjelma antaa työnohjaajan pätevyyden.

Koulutusohjelma on suunnattu ohjaus- ja kehittämistehtävistä kiinnostuneille ammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan pitkäjänteisesti moniammatillisessa ryhmässä. Alan tehtävissä jo toimiville koulutusohjelma tarjoaa uuden tehokkaan lähestymistavan ja mahdollisuuden saada ohjausta ajankohtaisiin ammatillisiin haasteisiin.

Ohjelma sisältää lähiopetuspäivien (30 pv) lisäksi vertaisryhmätyöskentelyä, omia harjoitustöitä ja niihin liittyvää ryhmätyönohjausta, kirjallisuuteen perehtymistä, oppimispäiväkirjan ja opinnäytetyön. Koulutettavilta edellytetään lisäksi itse hankittua omaa yksilötyönohjausta ratkaisukeskeiseltä toimijalta.

Kouluttajina ohjelmassa toimivat pääkouluttajiemme Hilkka Keistisen ja Marja Puirava-Hanhelan ohella muita keskeisiä alan asiantuntijoita Suomesta.

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016