Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Polkuja työelämään (Tempo) -osatyökykyisen työnhakijan tuki -hankkeen päätösseminaari

22.03.2018


Varhainen tuki työttömäksi jääneiden terveysongelmissa ja mahdollisten pitkäaikaissairauksien säilyminen hyvässä hoitotasapainossa paitsi ehkäisevät tehokkaasti syrjäytymistä ja huono-osaisuutta myös tuottavat mittavia kustannussäästöjä sekä terveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa. Tarvitaan vaikuttavia käytäntöjä, joiden avulla voidaan huolehtia osatyökykyisten työttömäksi jäävien terveydenhoidon jatkumisesta.  

Tällaisia käytäntöjä on kehitetty ja arvioitu Euroopan sosiaalirahaston ja Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamassa, Kuntoutussäätiön hallinnoimassa Polkuja työelämään (TEMPO) – osatyökykyisen työnhakijan tuki -hankkeessa, jossa ydintavoitteena on ollut tukea työkykyä sekä työhön palaamista ja pääsemistä silloin, kun työkyvyssä on sosiaalisia tai terveydellisiä rajoitteita.  

Tempo-hanke on loppusuoralla ja huipentuu päätösseminaariin, joka pidetään Ravintola Sipulissa Katajanokalla 22.3.2018 klo 11.30-15.30. Seminaarissa kuullaan ja keskustellaan hankkeen keskeisten toimintojen kokemuksista ja tuloksista, ja suunnataan katseet tulevaan.

Tarkempi ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian, mutta ilmoittautuminen on jo auki. Laita siis tilaisuus kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan seminaariimme!


Sisältö päivitetty 22.12.2017