Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Osatyökykyinen avoimille työmarkkinoille – työlainsäädännön perusteet

14.03.2012 - 16.03.2012 | Aluekeskus Oltermanni, auditorio, Oltermannintie 8, Helsinki


Kohderyhmä:
Koulutus on suunnattu kaikille, joiden tehtävissä työlainsäädännön ja työehtosopimusten tunteminen tukee työllistymisen valmistelua ja toteutusta. Koulutus sopii erityisen hyvin henkilöille, joiden tehtäviin kuuluu heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden ohjaaminen ja työllistymisen sekä työssä pysymisen tukeminen. Koulutus sopii sekä työ- ja työhönvalmentajille, yksilövalmentajille, ohjaajille, projektityöntekijöille että erilaisille työnantajien edustajille, jotka miettivät erityistä tukea tarvitsevan työntekijän työsuhteeseen liittyviä kysymyksiä.

Sisältö ja teemat:
Koulutuksen aikana tarkastellaan heikossa työmarkkina-asemassa olevien, erityisesti osatyökykyisten työsuhteisiin liittyviä työlainsäädännön kysymyksiä. Erityisesti keskitytään avoimilla työmarkkinoilla tehtävään työsuhteiseen työhön ja työsopimuksiin liittyviin asioihin.
Koulutuksen toteutus:
Koulutus muodostuu lähiopetusjaksosta sekä ennakkotehtävästä. Koulutuksen aikana käydään käytännönläheisesti läpi esimerkkejä erilaisista tilanteista, ja pohditaan, miten työlainsäädäntö tai työehtosopimukset tulisi huomioida. Osallistujien antama palaute ennakkotehtävissä huomioidaan myös sisällön painottamisessa niin, että se tukisi mahdollisimman hyvin käytännön työn tekijöitä.
Kouluttaja:
Koulutuksen vastuullinen kouluttaja on oikeustieteen lisensiaatti, varatuomari, opettaja Jaana Paanetoja, joka on erikoistunut vajaakuntoisen ja vammaisen työn tekemisen eri muotoihin liittyviin työoikeudellisiin kysymyksiin. Hän on kouluttanut aihepiiristä usean vuoden ajan eri kohderyhmiä sekä kirjoittanut useita aihepiiriin liittyviä julkaisuja.
Ohjelma
Hinta:
270 euroa/2 päivää
240 euroa/2 päivää, Kyvyt Käyttöön -verkoston jäsenet

190 euroa/ päivä
170 euroa/päivä, Kyvyt Käyttöön -verkoston jäsenet
Hintaan sisältyy koulutus, materiaalit sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä iltatilaisuus.Osallistuja on oikeutettu verkoston jäsenhintaan mikäli hän on koulutukseen ilmoittautuessaan verkoston jäsen.
Ilmoittautuminen:
Viimeistään keskiviikkona, 29.2.2012 ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen otetaan enintään 50 henkilöä.
Majoituskiintiö:
Majoituskiintiöt on varattu ajalle 13.-16.3.2012 Park Hotel Käpylästä ja Sokos Hotel Pasilasta. Kiintiön tunnus on Työoikeuskoulutus 2012. Kukin majoittuja varaa huoneensa kiintiöstä itse ja maksaa sen suoraan hotellille. Kiintiöt ovat voimassa 29.2.2012 asti.

Park Hotel Käpylä
1 hh 110 euroa/vrk
2 hh 130 eruoa/huone/vrk
Hinnat sisältävät aamiaisen, aamu-uinnin sekä hotellin kuntosalin käytön.

Sokos Hotel Pasila
1 hh 148 euroa/vrk
2 hh 168 euroa/huone/vrk
Hinnat sisältävät buffet-aamiaisen ja hotelliasukkaiden saunavuoron.
Lisätietoja:
Käytännön järjestelyt: sihteeri Tarja Karvonen
tarja.karvonen(at)vates.fi, (09) 7527 5501

Ilmoittautumiset:
toimistoapulainen Ella Rytkönen
ella.rytkonen(at)vates.fi, (09) 7527 5507

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016