Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kuntoutujan koulutusvaihtoehdot

12.05.2011 - 13.05.2011 | Biomedicum, Helsinki


Torstaina 12.5.2011 klo 9.00–16.00
Biomedicum, luentosali 2, Haartmaninkatu 8 (Meilahti), Helsinki

Vakuutuskuntoutus VKK ry järjestää yhteistyössä Opetushallituksen kanssa koulutuspäivän, jossa aiheina ovat ammatilliset näyttötutkinnot; niiden rahoitus, opintojen sisältö, ja mahdollisuudet tukea opiskelijaa ja opintojen etenemistä. Seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka työssään ovat tekemisissä aikuisopiskelun ja sen tukemiseen liittyvien kysymysten kanssa. Muun muassa vakuuttajien kuntoutusasioita hoitavat ja ratkaisevat henkilöt, kuntoutuspalveluiden tuottajat, sekä Kelan, työhallinnon ja oppilaitosten työntekijät.

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 2.5.2011 sähköpostitse osoitteeseen mari.kanerva(at)vkk.fi. Samalla pyydetään mainitsemaan osallistujan tehtävänimikkeen, mahdolliset ruokavaliotoiveet sekä sähköposti- ja laskutusosoitteen. Osallistujille lähetetään myöhemmin vahvistus kulkuohjeineen. Esteen ilmetessä kurssipaikan voi luovuttaa kollegalle, mistä pyydetään ystävällisesti ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin.

Osallistumismaksu
Osallistumismaksu 200 € (sis. materiaalin, lounaat ja kahvit) laskutetaan jälkikäteen. VKK:n järjestämä koulutus on arvonlisäverotonta.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa toimitusjohtaja Juha Mikkola, puh. 044 700 2010.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016