Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kuntouttavan työtoiminnan kehittämispäivät

18.10.2016 - 19.10.2016 | Kuntoutussäätiö, Helsinki


Kuntoutussäätiön järjestämien kuntouttavan työtoiminnan kehittämispäivien teemana on kuntouttavan työtoiminnan asemoituminen palvelujärjestelmän muutoksessa.

Kehittämispäivät toimivat valtakunnallisena foorumina, jossa esitellään lupaavia kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen toimintamalleja ja kehittämistyön tuloksia. Päivät toimivat myös alan toimijoiden keskeisenä kokemusten vaihtamisen ja hyvien käytäntöjen levittämisen foorumina.

Koulutustilaisuus tarjoaa ajankohtauksen katsauksen näihin ajankohtaisiin muutoksiin ja kehittämistyön tuloksiin. Myös kuntouttavan työtoiminnan toimintamallien, sisällön ja laadun kehittäminen on keskeisenä teemana kehittämispäivillä. Päivät toimivat myös alan toimijoiden keskinäisenä kokemusten vaihtamisen ja hyvien käytäntöjen levittämisen foorumina.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat kuntien työllisyydenhoidon, aktivoinnin ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset ja päätöksentekijät sekä kaikki työllisyyspalvelujen ja aktivoinnin sidosryhmissä työskentelevät ammattilaiset.

Perushinta 350 € (ALV 0%)

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.10.2016

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 31.08.2016