Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Hyvä Ikä -messut

25.09.2014 - 27.09.2014 | Tampereen Messu- ja Urheilukeskus


Tampereella syyskuussa pidettävän ikääntymisen ja vanhustyön Hyvä Ikä -tapahtuman seminaareissa kuullaan mm. miten luonnon ja maaseutuympäristön resursseja voi hyödyntää kuntoutuksen tukena.
Green Care – luontoavusteinen toiminta ikääntyneiden voimavarana ja virkistäjänä -seminaarissa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa torstaina 25.9. tutustutaan Green Care -toimintaan.

Lihavuus laskuun – Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta -seminaari pidetään Hyvä Ikä -messujen yhteydessä torstaina 25.9. Seminaariin voivat osallistua kaikki terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneet kansalaiset sekä ammattilaiset.

Ravitsemusasioita käsitellään myös messujen toisena päivänä, perjantaina. Silloin Gerontologinen ravitsemus Gery ry järjestää Ravitsemusfoorumin, jonka anti on tarkoitettu kaikille ikääntymisestä, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Koulutus tarjoaa tuoreita näkökulmia ikääntyneiden ravitsemuksen erityispiirteistä, ravitsemushoidon mahdollisuuksista ja kuntoutuksesta.

Messujen seminaariohjelmassa käsitellään myös teknologiaa. Käkäte eli Käyttäjälle kätevä teknologia -projekti järjestää jo viidennen kerran Hopeamarkkinat-keskustelutilaisuuden messujen yhteydessä yhteistyössä VTT:n kanssa. Tämän vuoden teema liittyy teknologian käytön etiikkaan. Tilaisuus on maksuton ja avoin ja sopii kaikille.

Samanaikaisesti myös Terve Aikuinen -tapahtuma. Messut avoinna: to 25.9. klo 9-17 pe 26.9. klo 9-17.

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016