Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Autismin talvipäivät 2012

10.02.2012 - 12.02.2012 | Helsinki, Helsingin yliopisto, Aleksanterinkatu 5


Kuvaus:
Ohjelmassa on ajankohtaisia alustuksia autismin kirjosta. Päivien teema on ”Aikuisuus on mahdollisuus”. Molempina päivinä teemaan syvennytään kansainvälisen asiantuntijan johdolla. (HUOM.! Perjantaina tulkkaus koko päivän suomi – ruotsi – suomi, lauantaina aamuluennon tulkkaus englanti – suomi).

Perjantaipäivän ohjelma koostuu yhteisluennoista, lauantaina ohjelmassa on myös valinnaisia luentoja. Talvipäivien yhteydessä järjestetään nyt myös ensimmäisen kerran tutkijatapaaminen ja yhtenä vaihtoehtona lauantain ohjelmassa on tutkimuslinja, jossa kerrotaan uusimmasta tutkimuksesta meillä ja muualla.

Talvipäivät ovat eri ammattikuntien edustajien ja autismin kirjon henkilöiden, heidän läheistensä sekä heidän kanssaan työskentelevien kohtaamispaikka, jossa autismialan uusin tieto välittyy.

Päivien tavoite on myös alueellisten osaajaverkostojen tukeminen ja moniammatillisen yhteistyömallin edistäminen.

Talvipäivien Tietotorilla esittäytyvät alueelliset ja valtakunnalliset osaajat, tekijät ja palvelujen tarjoajat. Talvipäivillä pääset lisäksi tutustumaan autismialan uusimpaan tutkimukseen Posterinäyttelyssä.

Järjestäjä:
Autismi- ja Aspergerliitto ry

Hinnat: 220 € / 2 päivää, 140 € / päivä (alennus ks.nettisivut)

Viimeinen ilmottautumispäivä:
Edullisempi 27.1. saakka, 28.1. – 3.2. korotetut hinnat

Yhteyshenkilön nimi:
Katariina Mäkelä

Yhdyshenkilön sähköpostiosoite:
katariina.makela@autismiliitto.fi

WWW-osoite:

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 30.05.2016